Τρανς πιλάφι

Παιδιά, φοβάμαι … Η πρώτη περίπτωση «εισβολής» μεταλλαγμένων προϊόντων είναι γεγονός. Ρύζι από Κίνα και ΗΠΑ… (Μπορείτε να βρείτε την είδηση στα γνωστά sites ειδήσεων). Έχω αναφερθεί στο θέμα των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και πριν. Προφανώς, η αναφορά μου ΔΕΝ αρκεί για να σταματήσει η διακίνιση αυτών των προϊόντων. Σνιφ ! Μου τη δίνει να πρέπει συνεχώς να γράφω κακά νέα. Τί στο καλό, τόσο μεγάλα συμφέροντα βρίσκονται πίσω από τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα;

Ω, ναι… Έτσι είναι. Η επιστημονικοειδής δικαιολογία μπορεί να είναι ότι τα γενετικά τροποποιημένα είδη (φυτά κυρίως αλλά και ζώα) εξυπηρετούν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες διατροφής των ανθρώπων, αλλά η πραγματικότητα είναι – κατά την ταπεινή μου άποψη – πως απλά προσφέρονται για μεγαλύτερο κέρδος που προέρχεται είτε από τη δυνατότητα μεγαλύτερης παραγωγής, είτε πιο φτηνής παραγωγής.

ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ! Αν δεν ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας, σκεφτείτε τα παιδιά σας !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: